meubels op maat in
hout en staal

De zoektocht naar het perfecte meubel in hout en staal kan lang duren, want je bent op zoek naar een uniek stuk dat perfect in je interieur past. Neem daarom zelf de touwtjes in handen. Kies een ontwerp, de afmetingen en de afwerking. En laat je kast, tafel of ander meubel op maat maken door ConstructLiNe. 

Laat je verbeelding de vrije loop

Een meubel op maat, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Een bureau, salontafel, kast of eettafel in hout en staal? Natuurlijk! Maar had je al gedacht aan een wijnrek of loungeset? Echt álles is mogelijk!

En zoek je een meubel dat niet door je voordeur of raam past? Dan maakt ConstructLiNe het ontwerp zo dat de verschillende onderdelen dat wel kunnen en achteraf mooi in elkaar passen.

Samen bekijken wat er mogelijk is?

Inspiratie nodig?

Badkamermeubel strak

Badkamermeubel in hout en staal

Werkplek – bureau

Allerlei

Hoe we samen aan je meubel werken

Je hebt beslist: een meubel op maat, da’s iets voor jou. Maar wat moet er gebeuren voor je verliefd naar je nieuwe meubel kan staren? Hieronder ontdek je het volledige proces, van kennismaking tot nazorg. Toch nog een vraag? Stuur een mailtje naar info@constructline.be.

Kennismaking
Een meubel op maat, daar is een gesprek op maat voor nodig. Jij vertelt me je wensen, ik geef je mijn advies, staaltjes en voorbeelden. Als dat nodig is, kom ik bij je langs om een ruimte op te meten.
1
Offerte
Geen enkele project is hetzelfde. Daarom maak ik op basis van ons kennismakingsgesprek een offerte op maat. Zo weet je perfect wat je kan verwachten.
2
Design
Heb je de offerte goedgekeurd? Dan slijp ik mijn digitale potloden en maak ik een ontwerp van je meubel. Een aanpassing nodig? Samen zetten we de puntjes op de i. Tot elk detail klopt.
3
Maatwerk
Nu komt het leukste stukje: je ontwerp komt tot leven! Ik werk met precisie, passie en mijn volle aandacht aan je meubel.
4
Levering (en plaatsing)
Geweldig nieuws: je meubel staat klaar om geleverd te worden. We spreken samen een moment af waarop ik kan langskomen.
5
Nazorg
De meubels van ConstructLiNe zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. Om er nog beter van te genieten, geef ik je tips voor de verzorging en het poetsen van de materialen.
6

Hoe we samen aan je meubel werken

Je hebt beslist: een meubel op maat, da’s iets voor jou. Maar wat moet er gebeuren voor je verliefd naar je nieuwe meubel kan staren? Hieronder ontdek je het volledige proces, van kennismaking tot nazorg. Toch nog een vraag? Stuur een mailtje naar info@constructline.be.

Kennismaking
Een meubel op maat, daar is een gesprek op maat voor nodig. Jij vertelt me je wensen, ik geef je mijn advies, staaltjes en voorbeelden. Als dat nodig is, kom ik bij je langs om een ruimte op te meten.
1
Offerte
Geen enkele project is hetzelfde. Daarom maak ik op basis van ons kennismakingsgesprek een offerte op maat. Zo weet je perfect wat je kan verwachten.
2
Design
Heb je de offerte goedgekeurd? Dan slijp ik mijn digitale potloden en maak ik een ontwerp van je meubel. Een aanpassing nodig? Samen zetten we de puntjes op de i. Tot elk detail klopt.
3
Maatwerk
Nu komt het leukste stukje: je ontwerp komt tot leven! Ik werk met precisie, passie en mijn volle aandacht aan je meubel.
4
Levering (en plaatsing)
Geweldig nieuws: je meubel staat klaar om geleverd te worden. We spreken samen een moment af waarop ik kan langskomen.
5
Nazorg
De meubels van ConstructLiNe zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. Om er nog beter van te genieten, geef ik je tips voor de verzorging en het poetsen van de materialen.
6

Constructline, da's ...

Puur vakmanschap. En maatwerk, tot in de puntjes. Want voor minder doe ik het niet.

Ik ben Kristof Van Leemput. Ik teken, las, frees, zaag, slijp, boor en behandel. Om van hout en staal de mooiste meubels te maken. Volledig op maat van jouw interieur en stijl.

Constructline, da's ...

Puur vakmanschap. En maatwerk, tot in de puntjes. Want voor minder doe ik het niet.

Ik ben Kristof Van Leemput. Ik teken, las, frees, zaag, slijp, boor en behandel. Om van hout en staal de mooiste meubels te maken. Volledig op maat van jouw interieur en stijl.